Főoldal Leírás Kapcsolat Webshop

Beat of the Love

Leírás és használati tanácsok

Minden egy Gyermekáldással kezdődött

Különleges kiváltság, hogy egy életet hozhatunk a világra. Az a bizonyos "kalandos" 9 hónap, ami minden pár életében mérföldkő, meghatározó szerepet töltött be az én életemben is.

Én, ez idő alatt inspirálódtam, hogy létrehozzam azt a vállalkozást, amely sok más anyát és családot is nagyon boldoggá tesz!

Segítségemre volt még 2 csodálatos anyuka, akik tapasztalataikkal és bölcsességeikkel meghatározó szerepet játszottak a Beat of the Love megvalósításában.

Beat of the Love csapat
Baba ultrahang vizsgálat

Az Élet Hangja

Egy anyának nincs felemelőbb, mint hallani gyermeke szívhangját. Amikor egy kismama áldott állapotba kerül és először megy ultrahang vizsgálatra izgatottan várja, hogy mikor hallhatja meg először a baba szívhangját.

Az első ultrahangos találkozás során ez a pillanat örökre megörökíthető a Beat of the Love emlék őreinek köszönhetően.

Hogyan rögzíti a hangfelvevő a szívverést?

A Beat of the Love ajándék plüss szett egy aranyos plüss állatot és egy piros szív alakú hangfelvevőt tartalmaz.

Egyszerűen, vidd magaddal a szív alakú hangfelvevőt az ultrahang időpontjára, és kapcsold be, hogy a baba szívverését 20 másodpercben rögzíteni tudjad. (Ha már felvetted a szívverést telefonon vagy egy CD-n, át tudod vinni a szívrögzítőbe.) Ezután nyissd ki a tépőzárat a plüss figura hátoldalán, helyezd be a szív alakú hangfelvevőt a zsebbe és végül rögzítsd a tépőzárat. A szívverés meghallgatásához egyszerűen nyomd meg a plüss állat pocakját. A leállításhoz nyomd meg újra, vagy egyszerűen várj 20 másodpercet.

Kinek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki egy örök emléket szeretne a szerettei részére.
  • Annak, aki emlékezetessé szeretné tenni a nagy pillanatot!
  • Kedvesünknek, nagyszülőknek, leendő nagy tesónak, bárkinek, akinek maradandó emléket szeretne.

Ajándék tesvérnek